Rozariul în Familii – luna Mai 2020 (tabelul de înscriere, la linkul de mai jos)

Cristos a înviat. Așa cum am anuntat azi la sf. Liturghie, aș dori tare mult să nu întrerupem de acum tradiționala rugăciune a Rozariului în luna mai în fața Statuii Maicii Domnului care să meargă din familie în familie, așa cum am făcut în fiecare an. Dar, ținând cont de situația prin care trecem, nu ne vom mai putea aduna mai mulți, așa cum o făceam. Dar putem totuși să ne rugăm în familie, chiar și numai cele câteva persoane care compun o familie.. sau câte persoane (chiar și una). Papa ne-a îndemnat zilele astea să ne rugăm insistent Rozariul pentru a invoca de la Dumnezeu să treacă aceasta situație de blocaj. Așadar, la linkul de mai jos puteți găsi lista unde vă puteți înscrie. Așa cum am zis, împreună cu statuia Maicii Domnului va merge și un telefon de pe care să transmitem în direct, prin intermediul paginii FB a Parohiei (tocmai din acest motiv va fi și acel telefon, pre-setat să se acceadă la pagina parohiei) pentru ca să ne putem uni cu toți cei care dorim la această rugăciune, la ora 20.00 în fiecare seară.
Iată tabelul unde vă puteți înscrie: https://docs.google.com/document/d/1ytcqJwuzmkZ2QjeziDBu9GEP34bMEmDo4wAJMu0z5U8/edit?fbclid=IwAR0VOeC-xoQlmTtMN9JKNYx0TPOeKwvc6kEeJorizrKoQiLXqSDc6vEKQQQ
E de ajuns să dați click pe document și să introduceți numele familiei si în partea dreaptă sus dati: Distribuiți. Și se salvează automat. Se pot înscrie și cei din STRAINĂTATE (evident, va trebui să aibă ei o statuie a Maicii Domnului; iar pagina parohiei va prelua rugaciunea lor si o va distribui).